Home
Ons vakantiehuis
Zwembad
onze omgeving
Prijs en service
auto
info en reserveren
Bonaire
bonaire boven water
bonaire onder water
in en rond het huis
Film onderwater
Links
Contact

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs en service

Ons huis is te huur 85,-- euro per nacht voor twee personen in het laagseizoen en 92,50,-- euro in het hoogseizoen (15 december t/m 31 maart). Voor elke persoon extra kost 10,-- euro per nacht.

Per verblijf komt daar eenmalig een bedrag van 100,-- euro bij. Dit is voor het vervoer van en naar de airport, Wifi en de eindschoonmaak.

Mocht U vragen hebben over het eiland of ergens een probleem tegenkomen dan is onze buurman er om je te helpen. Hij beheert het huis.

De huur is inclusief internet, elektriciteit en water bij normaal gebruik !!!

Er is voldoende beddegoed en handdoeken in het huis aanwezig.

U kunt een via ons een kortingsvoucher krijgen van 10 % op de meeste sevices vanduikschool Dive Friends. Deze duikschool zit kortbij en is erg gezellig.  Vraag ernaar!!!

 

Onze pick-up te huur. De kosten bedragen 300,-- euro per week incl. all risk verzekering. Een geldig rijbewijs is verplicht. 

U kunt van het huis gebruiken maken vanaf 15:00 uur en dient het huis op dag van vertek  om 12:00   te verlaten. In overleg kan van hier van worden afgeweken.

Reserveringsvoorwaarden

Na reserveren sturen wij u een factuur voor de huur, evt auto huur en borg en de annuleringsvoorwaarden.Na aanbetaling van 30% is de reservering defintief. Het restant van de huur dient 4 weken voor aan komst voldaan te zijn.  De borg voor het huis bedraag 100,-- euro voor de auto 100,--euro. Indien er schade aan de auto is ontstaan heeft u een eigen risico van 300,-- euro . 

 

Top